Pagina Facebook Gruppo Facebook

lijsten te maken, snel informatie te vinden en ermee te werken (Dutch Edition)

Add your review

9,99

9,99

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare


Prezzo: 9,99 €
(as of Apr 01,2021 00:56:30 UTC – Dettagli)


Met het verstrijken van de tijd werd het verschil tussen deze bureaucratische methoden voor het verwerken van menselijke schriftelijke informatie en de normale methoden voor het verwerken van informatie in het menselijk brein steeds belangrijker voor het beheer van de samenleving en de staat. De grootste verandering vond plaats in de negende eeuw voor Christus. Gedurende deze tijd hebben mensen een soort deelscript uitgevonden dat in staat is om informatie op basis van getallen zeer nauwkeurig op te slaan en te verwerken. Deze gedeeltelijke inscriptie bestond uit tien symbolen. De symbolen waren 0 tot 9. Interessant is dat, hoewel de hindoes dit schrift voor het eerst hebben uitgevonden, het nu beter bekend staat als het Arabische schrift (meer bizar: de symbolen die in de westerse landen worden gebruikt, verschillen van de symbolen die de Arabieren van die tijd gebruikten om nummers uitdrukken, maar ze staan ook bekend als het Arabische schrift). Hoewel de Arabieren dit script niet hebben uitgevonden, is er geen manier om hun bijdrage aan de verspreiding en ontwikkeling van dit script te onderschatten. De Arabieren ontdekten dit script terwijl ze het Indiase subcontinent bezetten en beseften het belang ervan en begonnen het zelf te gebruiken. Later verbeterden ze het script en voor hun eigen voordeel verspreidde het zich naar Centraal-Azië en Europa. Vervolgens voegen ze wat meer symbolen (bijv. ‘+’, ‘-‘, ‘x’) toe aan dit deelscript, waarmee ze de basis leggen voor moderne wiskundige taal.

Hoewel dit script een gedeeltelijk script is dat is uitgevonden om met getallen te werken, is het momenteel de meest gebruikte taal ter wereld. Ongeacht welke staat, bedrijf, organisatie of instelling ze Arabisch, Hindi, Engels, Noors spreken, bijna allemaal gebruiken ze dit wiskundige script om belangrijke informatie op te slaan en te verwerken. Dit komt omdat als enige informatie kan worden omgezet in een wiskundig script, deze gemakkelijk kan worden opgeslagen, verspreid en verwerkt met ongelooflijke snelheid en nauwkeurigheid.

Als iemand tegenwoordig invloed wil uitoefenen op de beslissing van de overheid, een organisatie of een bedrijf, moet hij dit wiskundige script eerst onder de knie krijgen. Deskundigen doen ook hun best om abstracte begrippen als ‘armoede’, ‘geluk’ en ‘eerlijkheid’ om te zetten in cijfers. De creatie van kwantitatieve begrippen als ‘armoedegrens’, ‘hoeveelheid menselijk geluk’, ‘status als leefbare stad’ bewijst dit. Evenzo hebben veel andere takken van kennis, zoals de praktijk van natuurkunde of techniek, op de een of andere manier het contact met de menselijke mondelinge taal verloren. Momenteel wordt onderzoek naar deze onderwerpen voornamelijk uitgevoerd met behulp van wiskundige scripts zoals getallen, symbolen of vergelijkingen.

Een vergelijking om de versnelling van massa ‘i’ onder invloed van de zwaartekracht te berekenen volgens de relativiteitstheorie. Wanneer de meeste gewone mensen een vergelijking als deze zien, worden hun ogen en mond droog van angst. Wanneer de koplampen van een rijdende jeep plotseling op de ogen van het hert vallen door de nachtelijke weg, lijkt zijn toestand veel op die van een bang persoon. Dit is normaal. En dat betekent niet dat mensen die de vergelijking niet begrijpen, minder …..

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “lijsten te maken, snel informatie te vinden en ermee te werken (Dutch Edition)”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

lijsten te maken, snel informatie te vinden en ermee te werken (Dutch Edition)
lijsten te maken, snel informatie te vinden en ermee te werken (Dutch Edition)

9,99

diegoderosa.net
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0